(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Lounasaika ja vatsa jyllää, siispä syömään mars! Kellon lähestyessä ruoka-aikaa Turun nälkäinen väki suuntaa kohti sitä tiettyä ravintolaa, jonka lounaskokki loihtii luotettavien lähteiden mukaan lähipitäjän, ellei jopa koko kaupungin, parhaat pöperöt. Mutta voi, höyryävän kuuman lounaspadan sijaan ruokailijoita odottaa vain tyhjä tiski! Missä ruoka? Missä kattila? Missä SINÄ?

Haemme useampaa SUURTALOUSKOKKIA työskentelemään aamu-ja päiväkeikoilla Turun alueen lounasravintoloissa elokuusta alkaen. Tämä homma on taatusti sinun heiniäsi, jos suurtalouskeittiön koukerot ovat sinulle tuttuja ja reseptit hallussa. Vakaalla asiantuntemuksellasi varmistat,että muussit, soosit ja pyörykät löytävät oikeaan aikaan oikeaan osoitteeseen eli asiakkaiden nälkäisiin suihin ja ruoan laatu on taattu. (Emmekä pane pahaksemme jos loistavia keittotaitojasi tosiaan hehkutetaan ympäri kyliä!)

Pääset itse valitsemaan työvuorosi joustavalla tavalla, ja sinulle tarjoutuu mahdollisuus useissa eri ravintoloissa työskentelyyn. Toivommekin sinulta keikkailuun sopivaa omatoimisuutta, joustavuutta ja mahdollisuutta eri työpisteisiin liikkumiseen. Pelasta nälkäiset asiakkaasi ja hae ennen kuin on liian myöhäistä!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi