(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Etsimme asiakkaallemme Imatran (Etelä-Karjala) alueella suurtalouskokkeja henkilöstöravintolaan.

Suurtalouskokkina valmistat erilaisia ruokia ja lisäkkeitä sekä huolehdit osaltasi keittiö puhtaanapidon tehtävistä ja asiahuollosta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • alan tutkinto ja/tai riittävää työkokemusta erilaisista suurtalouskeittiön tehtävistä
  • hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • suomen kielen taito
  • työhön tarttuva asenne ja tiimityötaitoja
  • mahdollisuus auton käyttöön työmatkalla
  • Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla touko-lokakuulle ja 90h/3vk ja mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa.

Myös keikkatyöntekijöille löytyy vuoroja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Keikkatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työhön perehdytetään, mutta sinulla on oltava jo perustaidot hallussasi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi pian CV:n kera. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygianiapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti