(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. 

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua kesätyöhön loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden Turun alueen ravintokeskuksiimme. Keittiömme palvelevat seitsemänä päivänä viikossa.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia kesätyöhön. 

Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Persoonana olet tiimityöskentelytaitoinen, organisointikykyinen sekä omaat itsenäisen työotteen. Kokin työnkuvaan kuuluu aterioiden valmistuksen lisäksi myös pakkausta. Aikaisempi työskentely suurtaloudessa ja dieettiruokien valmistustaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön. 

Kesälomakauden jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti. 

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!