(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme asiakkaallemme Mikkeliin SUURTALOUSKOKKIA

Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat mm. raaka-aineiden vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiö puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Työtä on tarjolla kouluilla, päiväkodeilla ja palvelukeskuksissa. Työt ovat pääsääntöisesti arkiaamu- ja päivätyötä. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia.

Edellytämme hakijoilta:

  • alan tutkintoa ja/tai riittävää työkokemusta erilaisista suurtalouskeittiön tehtävistä

  • hygieniapassin ja voimassa olevaa salmonellatodistusta

  • paineensieto- ja organisointikykyä

  • suomen kielen taitoa

  • työhön tarttuvaa asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työhön perehdytetään, mutta sinulla on oltava jo perustaidot hallussasi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi pian CV:n kera. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus