(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Etsimme ammattitaitoista suurtalouskokkia asiakasyrityksiimme Pirkanmaan alueella, joka toimii työssään asiakaslähtöisesti. Työtä on tarjolla kouluilla, päiväkodeilla, palvelukeskuksissa ja henkilöstöravintoloissa. Työt ovat pääsääntöisesti arkiaamu- ja päivätyötä. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia.

Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistumenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Edellytämme sinulta:

  • alan tutkintoa ja/tai riittävää työkokemusta erilaisita suurtalouskeittiön tehtävistä
  • perus IT-taitoja
  • hygieniapassin ja voimassa olevan salmonellatodistuksen
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • suomen kielen taitoa
  • työhön tarttuvaa asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työhön perehdytetään, mutta sinulla on oltava jo perustaidot hallussasi. Opteamin työntekijänä on mahdollista kartuttaa taitojaan koulutuksien myötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Motivoituneille ja osaaville työntekijöille työtä on tarjolla myös määräaikaisesti ja vakituisesti.

Eduksi luettavat asiat: alan koulutus, suomen kielen taito, Hygieniapassi