(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki Ylöjärvelle
Ylöjärven Palvelusäätiö Kaksikko

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsintäkuulutamme toimeliaan keittiön ammattilaisen! Haemme Ylöjärvelle työntekijää suurtalouskeittiöön. Jos sinulla ei mene jauhot suuhun omatoimisessa tehtävässä, lähetä hakemus!

Haemme Baronalle suurtalouskokkia työskentelemään asiakkaallamme Ylöjärvelle. Hakemamme kokki tulee työskentelemään Ylöjärven Palvelutalosäätiö Kaksikossa. Kyseessä on kesäloman sijaisuus palvelutalon jakelukeittiössä, joka sijoittuu ajalle 24.6.-11.8.

Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Hakemallamme suurtalouskokilla on itsenäinen ote työhön ja hän on myös sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaatimuksena on hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. Arkena työvuorot ovat klo 7-15 tai klo 10-18. Viikonloppuisin työskennellään yksin klo 7-15. Joka toinen viikonloppu on vapaa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisten työn, 116,5h/3vk. Sijaisuuden jälkeen sinun on myös mahdollista työllistyä muihin tehtäviin Baronalle.

Jos olet etsimämme itsenäinen keittiöosaaja, haethan tehtävään jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan tarvittavat paperit: ansioluettelosi, työtodistuksesi ja hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana!