Suurtalouskokki vakituiseen työsuhteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt. 

Haemme asiakkaallemme Paloheinään Hoitokoti Päiväkummun keittiö Karpaloon suurtalouskokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Kyseessä on kokoaikatyö ja työvuorot tapahtuvat pääasiassa arkisin klo 07.00-16.00 välillä. Satunnaisesti on myös mahdollista ja toivottavaa työskennellä juhlapyhinä, sekä hoitokodin iltatilaisuuksissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme hakijalta löytyvän työtehtävään sopivan koulutustaustan sekä alan työkokemuksen lisäksi hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, positiivisen palveluasenteen sekä itsenäisen ja aktiivisen otteen työhön. Työssä käytetään reseptiikkaa (Jamix) ja muita sähköisiä toimintoja, joten toivoisimme perus atk-taitojen olevan hallinnassa. Erityisruokavalioiden ja rakennemuunneltujen ruokien osaamisen katsomme eduksi. Edellytämme luonnollisesti hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta. Kokkina tehtäviisi kuuluu mm. ruuan valmistus, lähtevien ruokien pakkaaminen, merkitseminen, sekä keittiön yleiset työtehtävät. Meillä pienessä tiimissä kaikki tekevät kaikkea joustavasti kuormien purkamisesta loppusiivoukseen asti! 

Hakuprosessi:

Työt alkaisivat helmikuussa ja palkkaus sovitaan työntekijän aiemman työkokemuksen ja osaamisen mukaisesti! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus ja olemme yhteydessä sinuun! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.


 


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1214510
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki