(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki, Pori ja lähialueet
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Etsimme asiakasyrityksillemme Poriin ja lähialueille

ASIAKASPALVELUHENKISIÄ JA EDUSTUSTAITOISIA SUURTALOUSKOKKEJA

Työ koostuu pääasiassa henkilöstöravintoloiden monipuolisista kokin tehtävistä. Sisältäen lounaan, vitriinituotteiden ja salaattien valmistusta, astiahuoltoa ja siisteyden ylläpitoa. Sinulla voi olla myös aikaisempaa kokemusta edustustilaisuuksien ruokailusta ja a la carte-annosten valmistuksesta. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu, myynti ja kassatyöskentely salin puolella.

Etsimämme kokit pystyvät työskentelemään yksin mutta osaavat tarvittaessa täydentää tiimiä. Olet valmis työskentelemään itsenäisesti ottaen haasteita ja vastuuta vastaan.

Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti riippuen kohteesta jouluun asti. Työtehtävät ja tunnit määräytyvät asiakaskohteen mukaisesti. Kohteet sijaitsevat Porissa ja lähialueilla, niin oman auton käyttömahdollisuus ja liikkuminen on tarpeellista. Työsopimus kirjoitetaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Jos koet olevasi keittiön rautainen moniosaaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, valmiina hektiseen työhön, niin jätä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

- kokin koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
- reipasta otetta työhön
- asiakaspalveluasennetta
- kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
- monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- mahdollisuuden työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi. Edellytämme valittavalta henkilöltä suosittelijaa, joten täytäthän hänen yhteystietonsa jo hakemukseesi.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU