(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki Orivedelle
Oriveden Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Pysyykö pää kylmänä, vaikka uuni on kuuma? Hienoa, taidat olla etsimämme suurtalouskokki Orivedelle!

Etsimämme suurtalouskokki hallitsee taloudellisen ruoanvalmistuksen ja raaka-aineiden esikäsittelyn. Hän pystyy itsenäisesti valmistamaan suuria määriä ruokaa kerralla. Hän tuntee erilaiset ruokarajoitteet. Hän on innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Hän tuntee omavalvonnan kuin omat taskunsa. Hygienia ja keittiön siisteys ovat hänelle kunnia-asia.

Työaika painottuu arkeen aamu- ja päivävuoroihin. Työskentely tapahtuu pääosin Oriveden koulu- ja päiväkotikohteissa sekä terveyskeskuksen keittiöllä.

Me Baronalla tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti keikkaluontoisessa työssä, sinulle sopivina päivinä. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Lisäksi osaamisensa näyttäneellä on olemassa mahdollisuus työllistyä täysillä tunneilla meille tai jopa suoraan asiakkaalle.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva suurtalouskokki, lähetä hakemuksesi heti pian oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.