(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki Nokia
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme Baronalle määräaikaiseen työsuhteeseen suurtalouskokkia työskentelemään Pirkanmaan Voimian kohteeseen Nokialle. Jos olet rivakka ja tottunut työskentelemään suuren volyymin parissa, lähetä työhakemus jo tänään!

Hakemamme suurtalouskokki pääsee osaksi kasvavaa ja innovatiivista työympäristöä Pirkanmaan Voimian kohteeseen Nokialle. Tehtävässä käytetään Cook & Chill -ruoanvalmistusmenetelmää. Ruoka valmistetaan lämpimänä tavalliseen tapaan, mutta valmistamisen jälkeen se jäähdytetään nopeasti. Annoksia menee alkuun 2000 päivässä. Työyhteisön kehityksen ja kasvun myötä annosmäärä tulee mahdollisesti kasvamaan.

Etsimämme osaaja hallitsee suurtalouskeittiön työtehtävät itsenäisesti. Toivomuksena olisi, että taustalla olisi jo aikaisempaa työkokemusta suurtaloudesta. Unelmahakijamme on myös joustava. Vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Määräaikainen sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 27.9. saakka. Mahdollisuus on myös jatkoon. Työtehtäviin perehdytetään. Työtunteja on 38,45h/vk. Työpäivät ovat arkisin vaihtelevasti klo 6:30-19:45 välillä. Myöhemmin mahdollisuutena on työskennellä myös viikonloppuisin. Paikka on bussiyhteyksien päässä.

Jos koet, että sopisit osaksi tätä humoristista työyhteisöä ja haet uutta, mielenkiintoista tehtävää, lähetä työhakemus. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.