(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki Kylmäkoskelle
Leijona Catering RISE

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Oletko itseoppinut tai kokkikoulun suorittanut keittiön ammattilainen? Viihdytkö keittiön puolella omatoimisissa työtehtävissä? Lähetä hakemus suurtalouskokin tehtävään jo tänään!

Haemme Baronalle itsenäistä suurtalouskokkia työskentelemään Leijona Cateringilla. Työpiste sijaitsee Akaan Kylmäkoskella.

Työtehtäviin kuuluvat lounaan ja päivällisen valmistus sekä aamu- ja iltapalan pakkaaminen osastoille. Lisäksi huolehditaan elintarvikekuormien purkamisesta, omavalvonnasta ja puhtaanapidosta. Kokemus dieeteistä katsotaan eduksi. Tehtävässä ei vaadita kokin tutkintoa, työkokemus alalta riittää.

Töitä on arkisin aamu- ja iltavuorossa. Arkivuorot ovat klo 6-14 ja iltavuorot klo 8-17. Työvuoroja on myös viikonloppuisin klo 6:30-17, jolloin työskennellään yksin. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi joustavasti. Mahdollisuus on myös pidempiin sijaisuuksiin.

Jos olet etsimämme omatoiminen kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistuksesi sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.