(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki Kuopioon (805)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Sodexon palvelukseen Kuopioon Savonian Opistotien kampuksen opiskelija- ja henkilöstöravintolaan ammattitaitoista

SUURTALOUSKOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin noin 600 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista, kokouskahvituksista ja kahvilapalveluista. Ravintolassa työskentelee 9 hengen Sodexo-tiimi.

Pääasiallinen tehtäväsi on vastata lounasruuan ja diettien valmistamisesta reseptiikan mukaisesti, lisäksi osallistut muihin tehtäviin kuten tilaustarjoiluiden ja vitriinituotteiden valmistamiseen sekä leivontaan.

Kaikki osallistuvat myös toimipaikassa esiintyviin avustaviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- kokin koulutus
- useamman vuoden kokemus maittavien lounasruokien valmistamisesta reseptiikan mukaan suurtaloudessa
- mielellään kokemusta tilaus- ja edustusruokien valmistamisesta
- itsenäinen työskentelyote
- erityisruokavalio-osaamista

Tarvittaessa pystyt palvelemaan asiakkaita englannin kielellä.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavan kiireisen työtehtävän. Työssä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisissa ruuanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tule tekemään kanssamme jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-la klo 6.00-16.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Päivi Huhtamella gsm 050 4410823,  jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.