(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokkeja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haluaisitko osaksi tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja päästä verkostoitumaan Turun alueen ravintolamaailmassa? Baronalaisena se on mahdollista ja juuri nyt haemmekin innokkaita ja ammattitaitoisia suurtalouskokkeja Turun seudulle.

Meillä pääset tekemään alan töitä juuri omien ehtojesi mukaisesti. Tarjoamme keikkatyötä eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten tämä on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Joustavan keikkatyön lisäksi tarjoamme myös pidempiä työsuhteita, joissa pääset työskentelemään yhtäjaksoisesti samassa työpisteessä.

Suurtalouskokin työssä edellytämme kokin ammattitutkintoa ja eduksi katsomme myös aiemman työkokemuksen kokin työstä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä huomioimme myös vastavalmistuneet! Sinulta tulee kuitenkin löytyä hygieniapassi sekä voimassaoleva salmonellatodistus.

Kokin työssä sinulta edellytetään omatoimisuutta ja organisointikykyä, sillä työpäivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja kiireisiä. Meillä työkohteesi saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos yhtään kiinnostuit niin otathan rohkeasti yhteyttä! Jäämme odottamaan yhteydenottoasi.

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta.
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus