(Poistunut julkaisusta)

Suursiivoojia kesäsesonkiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys.
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme
eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä.
Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta
ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme kesäsesonkiin motivoituneita ja ahkeria suursiivoojia monipuolisiin kohteisiin. Työt alkaa mielellään toukokuun aikana sopimuksen mukaan ja jatkuu sovitusti kesän ajan tai syksyyn saakka. Työkohteita ovat muun muassa rakennustyömaat, toimistot, varastot ja erilaiset raivauskohteet. Työhön perehdytetään etkä välttämättä tarvitse aiempaa siivouskokemusta. Pääasia, että olet ahkera ja säntillinen sekä halukas oppimaan uutta.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työt alkavat yleensä aamulla 6-7 välillä ja päättyy 13-15 aikaan kohteesta riippuen. Suurimmassa osassa kohteista liikutaan pareittain tai pienessä ryhmässä. Työkohteita on eri puolilla pk-seutua, mutta joka päivä lähdetään liikkeelle Malmin toimistolta.

Vaatimuksena on vähintään 18-vuoden ikä, hyvä asenne ja luotettavuus. Plussaa on b-ajokortista, työturvakortista ja aiemmasta siivouskokemuksesta. Suomenkielen vähintään tyydyttävästä osaamisesta myös apua työssä onnistumisen kannalta. 

Kannattaa jättää hakemusta, jos etsit kesätöitä. Mahdollisuus myös jatkaa kesän jälkeen ja rekrytoitua asiakkaan palkkalistoille. Kerro hakemuksessa aiemmasta kokemuksestasi ja millaista työtä etsit sekä miten olet käytettävissä kesän ajan. Aloitamme haastattelut huhtikuun alussa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.