(Poistunut julkaisusta)

Suurpainepesurin käyttäjä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan seudulle suurpainepesurin käytön osaavaa työntekijää puhdistuspalveluiden puolelle.

Työkohteet tulevat sijaitsemaan eri puolilla Pirkanmaata ja työkohteet saattavat olla hyvinkin vaihtelevia. Asiakkaamme toivookin löytävänsä itseohjautuvan ja ammattitaitoisen työntekijän suurpainepesurin käyttäjäksi.

Työntekijänä olet luotettava ja oma-aloitteinen, sekä pystyt työskentelemään itsenäisesti haastavissakin työolosuhteissa.

Tehtävä edellyttää suurpainepesurin käytön hyvää tuntemusta.

Lisäksi toivomme hakijoilta:
- voimassa työturvallisuuskorttia
- hyvää asennetta työntekoa kohtaan
- joustavuutta työaikojen suhteen

Työt jatkuvat näillä näkymin pitkälle syksyyn asti.

Asiakkaallamme on hyvä, rento työilmapiiri ja työvälineet ovat varmasti ajan tasalla. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan yhteyttä määräaikaan mennessä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla! Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Voit jättää hakemuksen joko sähköisen järjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi tai sitten voit laittaa hakemuksen sähköpostitse: tampere@nordic.fi

Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.