(Poistunut julkaisusta)

Suurkeittiölaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme nyt innokasta uutta työkaveria asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle syksyllä alkavaan työsuhteeseen. Tulet työskentelemään vaihtelevissa asiakaskohteissa suurkeittiölaitteiden parissa. Työtehtäviäsi tulee olemaan suurkeittiölaitteiden asennukset, vikakorjaukset sekä vuosihuollot. Hae mukaan huipputiimiin Caverionille!

Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Työ on liikkuvaa ja tekeminen monipuolista ja suoritetaan vaihtelevissa kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Oma auto ei ole välttämätön, sillä saat meiltä käyttöösi oman huoltoauton.

Sinulla on sähköalan perustutkinto sekä useamman vuoden kokemus suurkeittiölaitteiden korjauksista. Alle 3kg:n kylmäluvat katsotaan eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä vuorovaikutustaitoinen ja toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissamme. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jussi Wacklin p. 050 523 6621 tai jussi.wacklin@caverion.com.

Hae tehtävään 02.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.