(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluyksikön päällikkö
Enertel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

VSV-konserni on toiminut 110 vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

SUUNNITTELULIIKETOIMINNAN VETÄJÄÄ

Suunnitteluliiketoimintamme käsittävät monipuolisesti sähköalan suunnittelutoiminnot niin kiinteistösähkö, katuvalo kuin keski- ja pienjänniteverkkojen suunnittelun. Enertel Oy tuottaa mm. kiinteistösähkösuunnittelua ja katuvalosuunnittelua, kun taas urakointiin ja kunnossapitoon keskittynyt Vertek Oy suunnittelee sähkönjakeluverkkoja. Kasvavan suunnittelutiimin koko on tällä hetkellä 15 suunnittelijaa.

Tehtäviisi suunnitteluliiketoiminnan vetäjänä kuuluvat mm. projektinhallinta, myynti, yksikön kaikkien suunnittelijoiden esimiehenä toimiminen sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa. Työskentelet Laitilan toimipisteestä käsin, mutta työ sisältää liikkumista yhtiöryhmän toiminta-alueella. Tehtävässä otat vetovastuun Enertel Oy:n sekä Vertek Oy:n suunnitteluliiketoiminnasta, niiden kehittämisestä ja toimit n. 15 hengen suunnittelijatiimin esimiehenä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on sähköalan koulutus (ins./DI) sekä monipuolinen työkokemus erityisesti suunnittelutoiminnoista.  Omaat luontevat vuorovaikutus- sekä myyntitaidot ja sinulla on halu työskennellä vaativissa asiakasprojekteissa.

Miksi meille? VSV-konserni on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Enertel Oy:n toimitusjohtaja Ari Nivola, puh: 044- 5506 401 tai Vertek Oy:n toimitusjohtaja Simo Rosendahl, puh: 040-0240168