(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelutiimin vetäjä/sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018Työn kuvaus:
  Ficote Oy on valmistanut viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Kaikki laitteet rakennetaan asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Pitkä kokemus ja kova ammattitaito takaavat alan parhaimmat laitteet!

Haemme asiakkaallemme Ficotelle Vihtavuoreen ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa toimimaan tiiviin suunnittelutiimin vetäjänä, sekä tekemään sähkö-ja automaatiosuunnittelua. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyt suoraan Ficotelle. Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomoidaan automaattisesti.
 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi insinööri tai DI sähkötekniikan tai sähköautomaation alalta) sekä kokemusta sähkösuunnittelusta. Arvostamme kovasti kokemusta  logiikkaohjauksista mieluiten liikkuvan kaluston parista.  Olet toiminut projektijohdollisissa tehtävissä ja sinulla on näkemystä projektien menestyksekkäästä läpiviennistä ja alihankkijoiden ohjauksesta. Lisäksi toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä ja asiatuntijatiimin motivoivasta johtamisesta. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös englannin kielitaitoa.

Olet työskentelyotteeltasi määrätietoinen ja periksiantamaton. Kykenet työskentelemään tehokkaasti paineen alla, sekä yllättävissä tilanteissa.
 

Suunnittelutiimin vetäjänä vastaat projektien resurssitarpeen suunnittelusta ja ohjaamisesta, sekä suunnittelun alihankinnan ohjaamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sähkö- ja automaatiosuunnittelu ja logiikkaohjauksen ohjelmointi.
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään ja syventämään ammatillista osaamistasi. Tässä tehtävässä todella pääset omalla toiminnallasi vaikuttamaan työn lopputulokseen. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen tiimi.
 
Kiinnostuitko?
Hae tehtävää sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 28.2.2018. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähkösuunnittelija


Sijainti:  LAUKAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400 451 039


Toimipaikka:  Jyväskylä