(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUPROJEKTIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019
Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.
Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.
Vahvistamme edelleen suunnitteluorganisaatioitamme tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

 

Haemme nyt 

Suunnitteluprojektin projektipäällikköä

Suunnittelun projektipäällikkönä vastaat suunnittelun projektitiimin (sekä matkustaja että miehistö) koordinoinnista yhteistyössä pääsuunnittelijoiden kanssa. Varmistat hyttien ja kylpyhuoneiden sisustuksen, hyttirakenteen, LVI-ratkaisujen sekä sähkön toimivuuden sekä viranomaissääntöjen täyttymisen. Vastaat projektien aikataulutuksesta ja aikatauluseurannasta, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, muiden Meyer-perheen yritysten, tavarantoimittajien ym. sidosryhmien kanssa.

Toimit koko suunnitteluprojektin eri osa-alueiden projektikoordinaattorien ja pääsuunnittelijoiden toimintaa ohjaavana ja yhteen vetävänä henkilönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös joidenkin vuosien suunnittelukokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- soveltuvaa koulutusta (insinööri-AMK), sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelusta ja suunnittelujärjestelmistä
- kokemusta projektinvedosta, aikataulutuksesta, ja/tai tätä tukevista työtehtävistä 
- itsenäistä käytännönläheistä työskentelytapaa ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä 
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa; saksan kieli eduksi 

Tarjoamme vakituisen työn alan edelläkävijäyrityksessä, itsenäisessä roolissa yhteistyössä vahvan ammattilaistiimin kanssa. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla eteenpäinmenevä; ideoita ja innovaatioita otetaan vastaan ja toimintaa kehitetään sen mukaan. Työ sijaitsee Piikkiön keskustassa, mutta työhön sisältyy matkustusta, pääosin kotimaassa.   

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 21.7. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ” Suunnitteluprojektin projektipäällikkö, Turku” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 15.7. klo 10:00–11:0, puh. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.