(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Suunnittelupäällikkö

vastaamaan Eltelin tietoliikenneverkkoliiketoiminnan, pääosin valokuituverkko-projektien, suunnittelun ja dokumentoinnin ohjauksesta ja organisoinnista. Hän vastaa noin 15 hengen suunnittelutiimin operatiivisesta toiminnasta ja johtaa sen tuloksellisesta tekemistä. Lisäksi hän johtaa ja edelleen kehittää kasvavaa suunnittelutiimiä sekä toimii läheisessä yhteistyössä projekti- ja hankepäälliköiden kanssa. Resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista vastaaminen sekä suunnitteluun liittyvän yhteistyön koordinointi, nimettyjen asiakkaiden kanssa, ovat olennainen osa tehtävää. Suunnittelupäällikkö toimii suunnittelu- ja dokumentointiprosessin omistajana Alueyksikössä ja hänen keskeinen tehtävänsä onkin kehittää ja luoda prosessit, joilla varmistetaan toiminnan laadukas ja aikataulujen mukainen toteutus. 

Tehtävässä raportoidaan alueyksikön aluepäällikölle. Toimipaikka sijaitsee Eltelin Espoon, Turun tai Pirkkalan toimipisteessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamisvalmiutta, mutta ei sisällä viikoittaista matkustamista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia sekä tietoliikenne- tai sähköverkkojen suunnittelukokemusta. Lisäksi sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä mielellään myös prosessien ja ohjeiden kuvaamisesta ja kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet positiivinen ja teet aina kaikkesi tiimisi menestymisen eteen. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön projektisalkkuja johtavien hankepäälliköiden kanssa. Kykenet käsittelemään isojakin kokonaisuuksia ja aikatauluttamaan sekä valvomaan aikataulussa pysymistä jämäkällä otteella.  

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/311IDW5

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi