(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ
Pohjolan Liikenne Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haluatko vastata sähköisen bussiliikenteen edelläkävijäyrityksen tuotanto- ja työvuorosuunnittelun kehittämisestä? Meillä on hyvä porukka ja alan paras ohjelmisto - nyt haemme vetäjää, joka ottaa vastuun kokonaisuudesta ja hioo palaset yhteen.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme suunnittelupäällikköä Helsinkiin. 

Pohjolan Liikenne panostaa vahvasti suunnittelun ja dataohjattavuuden kehittämiseen. Tuotannonsuunnittelumme tuottaa tilaajan määrittelemät aikataulut sekä oman, markkinaehtoisen liikenteemme aikataulut tehokkaasti toimiviksi. Työvuorosuunnittelumme tuottaa mahdollisimman hyvin henkilöstömme tarpeet huomioivia työvuorolistoja. Suunnittelupäällikkönä vastaat tuotanto- ja työvuorosuunnittelusta ja johdat kymmenen hengen tiimiä. Tarvittaessa osallistut myös itse matalalla kynnyksellä suunnittelutyöhön. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen antaa kokemus asiantuntijoiden esihenkilönä toimimisesta ja vaativien suunnittelutoimintojen parissa työskentelystä. Osaat hyödyntää nykyaikaisia suunnittelujärjestelmiä ja sinulla on mahdollisesti niistä myös syvempää osaamista (esim. Hastus). Saat suunnittelujärjestelmästä tehot irti ja ymmärrät, mitä optimoinnilla voidaan saavuttaa.

Olisi hyvä, jos sinulla olisi tavara- tai henkilöliikennetuotannon suunnittelukokemusta, mutta taustasi voi olla muussakin vaativassa suunnittelussa. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta kilpailutusprosesseista. Kokemus vahvassa työehtosopimusympäristössä toimimisesta luetaan eduksesi. 

Sovit hyvin työkulttuuriimme, jos olet yhteistyökykyinen ja tuloshakuinen. Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus ja käytät englannin kieltä sujuvasti. Office-ympäristö on sinulle tuttu juttu ja Excel on hallussa perustasoa astetta paremmin.

Toimistosi sijaitsee Pasilan Veturitiellä, jossa myös suurin osa ammattitaitoisesta tiimistäsi työskentelee. Tilanteen mukaan myös etätyöskentely on mahdollista. Raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle. Tarjoamme käyttöösi modernit työvälineet, ilmaisen kuntosalin Pasilan varikolla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä edullisia lomailumahdollisuuksia mm. Tahkolla, Levillä, Turun Caribian ja Imatran kylpylöissä, Vierumäellä (sekä Espanjassa ja Kreikassa sitten kun ulkomaille taas pääsee).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15486 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 37 ja 38 Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Salonen, puh. 040 512 0257.