(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Suunnittelupäällikkö VR FleetCaren Matkustajaliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön  Helsinkiin. 

Etsimme  VR FleetCare yhtiön Lähiliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön raidekaluston kunnossapitoon suunnittelupäällikköä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen.

Vastaat suunnittelupäällikkönä lähiliikennekaluston töiden tuotannonsuunnittelusta sekä kapasiteetin ja materiaalinkäytön optimoimisesta siten, että kaluston käytettävyys, kunnossapidon kustannustehokkuus ja laatu maksimoituvat. 

Ylläpidät pidemmän aikavälin rullaavaa ennustetta ja kehität aktiivisesti tuotannon­suunnittelumenetelmiä sekä vastaat suunnittelun osalta uuden sm5 ERP-järjestelmän käyttöönotosta yhteistyössä kalustontoimittajan, Stadlerin kanssa. Lisäksi tuotat monipuolisia analyysejä muun muassa johdolle että taloudelle ja osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Suunnittelupäällikkö toimii työnsuunnittelijan esimiehenä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tietotekninen osaamisesi on erittäin vahvaa sekä monipuolista sekä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Kokemus esimiehenä toimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi. Työpanoksesi myötä olet osa ketjua joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Työpaikkasi on Helsingin varikolla Ilmalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

13.7.2020 alkaen Jani Nygren, kunnossapitopäällikkö puh. 0408620842


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
 
 VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.