(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Joensuun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Suunnittelupäällikkö

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkiympäristön toimiala hakee suunnittelupäällikköä yhdyskuntatekniikan tulosalueelle. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen paikan joukkueessa, joka vastaa koko kaupungin katujen, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä.

Suunnittelupäällikön tehtäviä ovat mm. yhdyskuntateknisten esi- ja yleissuunnitelmien laatimisen ohjaus ja koordinointi sekä asiantuntijatehtävät yleis- ja asemakaavoitusvaiheissa, kaupungin omien suunnitteluresurssien käytön koordinointi sekä suunnittelukonsulttien ohjaaminen. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämistehtäviä tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa insinöörin tutkintoa ja kokemusta infrarakenteiden suunnittelusta.  Arvostamme kykyä ja kokemusta suunnitteluprojektien vastuulliseen ohjaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä tietokoneavusteiseen suunnitteluun.  Lisäksi mallipohjainen suunnittelukokemus ja Novapoint-suunnitteluohjelmiston tuntemus on eduksi tehtävässä onnistumisessa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Toistaiseksi jatkuva virkasuhde alkaa viimeistään 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/toihin-kaupungille

Aiemmat hakemukset tehtävään huomioidaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 7.8.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Timo Ritala, puh 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi tai kaupungininsinööri Tero Toivanen, puh 050 310 9779, tero.toivanen@joensuu.fi.