(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Oletko määrätietoinen ja vuorovaikutustaitoinen talotekniikan ammattilainen? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi suunnittelupäällikköä Ouluun. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa osana kasvavaa allianssitiimiämme sekä hankekehitys- ja projektinjohtotiimiämme. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Suunnittelupäällikkönä tulet vastaamaan sairaalahankkeen taloteknisestä suunnittelun ohjauksesta ja valittujen toteutusratkaisujen kustannussuunnittelusta.

Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai insinööri ja erikoisalasi on sähkötekniikka. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on monipuolista osaamista taloteknisistä prosesseista sekä vähintään viiden vuoden kokemusta hankkeiden talotekniikkasuunnittelusta. Omaat itsenäisen työskentelyotteen, hyvät organisointikyvyt sekä asiakaslähtöisen asenteen. Luonteeltasi ole yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta liiketoimintapäällikkö Esko Mannermaa, p. 040 522 9422. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.1.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.