(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Me tarvitsemme sinua, jotta lentoasemillamme matkustetaan entistä sujuvammin. Tarjoamme sinulle turvallisen ja stabiilin työpaikan loistavilla henkilöstöeduilla vastineeksi kyvyistäsi. Uniikissa työympäristössä saat ajatella laatikon ulkopuolelta, kehittää innovatiivisia ratkaisuja ja tehdä mahdottomasta mahdollisen. Meillä toimit yrityksen aivoina ja poikkeuksellisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Arvomme ovat vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen, joihin oman toimialasi erikoisasiantuntijana tuot panoksesi ja näet oman työsi vaikutuksen toimivan lentoaseman osana.

Tekniikka ja vastuullisuus -yksikön Liikennealuepalvelut-tiimin tehtävänä on Finavian lentoasemaverkoston infrasuunnittelu, lentoliikenteen käyttämien alueiden kehittäminen ja elinkaaren hallinta.

Haemme tiimiimme aktiivista ja kehittymishaluista lentoasemainfran suunnittelupäällikköä.

Suunnittelupäällikkönä tehtävänäsi on koko Finavian lentoasemaverkoston lentoasema-alueiden ja erityisesti lentoliikenteen käyttämien alueiden suunnittelutehtävät, ulkopuolisten konsulttien suunnittelun ohjaaminen ja suunnitteluprojektien johtaminen. Vastaat suunnittelutyön kustannustehokkuudesta, budjetoinnista, laadusta, aikatauluista ja toiminnallisista tavoitteista. Lisäksi johdat ja kehität Finavian oman suunnittelutiimin toimintaa.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla rakennusalan DI:n tai insinöörin koulutus, näyttöä suunnittelun ja suunnitteluprojektien johtamisesta alue-, tie-/katu- ja geotekniikan osa-alueelta sekä hyvää suunnitteluosaamista. Tehtävässä oleellista on itseohjautuvuus, kyky yhdistää, käsitellä ja hankkia tarvittavaa tietoa sekä kyky itsenäisesti ratkoa eteen tulevia ongelmia ja johtaa suunnittelua asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun lentoaseman kupeessa.