(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Jukkatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ Pyhännälle tai Ouluun

Tehtävässä vastaat esimiehenä rakenne-, ristikko- ja elementtisuunnittelun toiminnasta sekä kyseisten toimintojen kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon johdon ja muiden osastojen kanssa tavoitteena yhdessä parantaa suunnittelun, tuotannon ja rakentamisen integraatiota.

Toivomme, että sinä omaat rakennusalan insinööritason/DI koulutuksen sekä esimieskokemusta. Sinulla on erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Kannat vastuun omasta ja alaisten työstä sekä omaat hyvät työyhteisötaidot. Arvostamme positiivista asennetta, sillä me Jukkatalolla puhallamme yhteen hiileen.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja haluat kehittyä yhdessä yrityksemme kanssa. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla kasvavassa yhtiössä sekä konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 29.9.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole nopea!