(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Jukkatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ Pyhännälle tai Ouluun

Tehtävässä vastaat esimiehenä rakenne-, ristikko- ja elementtisuunnittelun toiminnasta sekä kyseisten toimintojen kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon johdon ja muiden osastojen kanssa tavoitteena yhdessä parantaa suunnittelun, tuotannon ja rakentamisen integraatiota.

Odotamme sinulta rakennusalan insinööritason/DI koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä esimieskokemusta. Sinulla on erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Kannat vastuun omasta ja alaisten työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla kasvavassa yhtiössä sekä konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja 050 4316600. Varmimmin tavoitat hänet to 11.7. klo 12-14, pe 19.7. klo 14-16 ja 29.7. lähtien.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 4.8.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi