Suunnittelupäällikkö
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Pöyryn Vesi -liiketoimintayksikkö hakee kasvavaan ja kehittyvään tiimiinsä Tampereelle

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme Vesihuollon Verkostot osastolle suunnittelupäällikköä.  Tehtävä käsittää työnhankintaa, asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamista, projektitöitä sekä kehitystoimintaa. Projektityö sisältää vesihuoltoverkostojen, teollisuuden alueputkistojen sekä hulevesien hallinnan suunnittelun asiantuntija-, laadunvarmistus- sekä projektipäällikkötehtäviä.  Työkohteet sijaitsevat Suomessa ja Ruotsissa sekä teollisuuskohteiden osalta ympäri maailmaa. Suomessa päävastuualueena ovat Tampere ja Pirkanmaa. Työ tarjoaa vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Meille on tärkeää hyvinvoiva, hyväntuulinen ja välitön työyhteisö. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja ajattelet työkavereiden ja asiakkaiden parasta. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja laajentamaan osaamistasi uusille alueille. 

Meille laadukas suunnittelu ja uusien palvelujen tarjoaminen asiakkaillemme on kunnia-asia. Tavoitteemme on olla parhaita omalla alallamme. Emme tee suunnittelua vain työn vuoksi, vaan intohimosta siihen.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI / ins. amk. tai vastaava) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vesihuollon/kuntatekniikan/rakentamisen toimialalta. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja ennakkoluulotonta asennetta kehittää toimintatapoja sekä työkaluja. Arvostamme hyvää alan verkostoa, kunnallisteknistä ja geoteknistä osaamista, hyvää ruotsin kielen taitoa sekä AutoCad osaamista. Voimme räätälöidä työnkuvaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ristimäki, jussi.ristimaki@poyry.com, puh. 010 333 1528

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.8. mennessä. 

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280735
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere