(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme sähkönjakeluverkkojen asiantuntijapalveluja tarjoavaan yksikköön Pirkkalaan SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ 1.8.2019 alkaen äitiysloman sijaiseksi vastaamaan Eltelin sähköliiketoiminnan suunnittelupalveluiden ohjauksesta ja organisoinnista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, joten voit jatkaa noin vuoden mittaisen äitiyslomasijaisuuden jälkeen Eltelillä esimerkiksi projektipäällikön tehtävissä. Suunnittelupäällikön roolissa vastaat yksikön operatiivisesta toiminnasta ja oman yksikkösi tuloksesta. Johdat ja edelleen kehität 15 henkilön suunnittelutiimiä, ja toimit läheisessä yhteistyössä projekti- ja hankepäälliköiden kanssa. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä koordinoit suunnitteluun liittyvää yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Tehtävässä raportoit suoraan Build sähköliiketoiminnan vetäjälle. Toimipaikkanasi on Eltelin Pirkkalan toimipiste ja työskentelysi alkaa kuukauden perehdytysjaksolla sijaistettavan suunnittelupäällikön opastamana.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa, kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia sekä verkkotietojärjestelmään (Trimble NIS) liittyvää osaamista. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Sinun tulee omata vähintään ymmärrys sähkönjakeluverkoista ja sähköliiketoiminnasta. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielitaito, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2019, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.