(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Vetäjä johtamaan suunnittelunohjausryhmää

 

Tampereen rakentamisyksikköön haetaan innostunutta ja kehitysmyönteistä vetäjää suunnittelunohjausryhmään. Kerro meille osaamisesi laajuus, niin muokataan lopullinen työnkuva ja vastuualue sen mukaisesti!

Tarjoamme kokeneelle rakennusalan ammattilaiselle upean urakehitysmahdollisuuden. Tehtävässä vastaat hankkeittemme suunnittelun ohjauksesta, toiminnasta ja kehittämisestä. Lisäksi toimit suunnitteluryhmän esimiehenä. Alkuvaiheessa olevien hankkeiden kehittämiseen liittyvät tehtävät ja kustannustietoinen suunnittelun ohjaus hankkeen kaikissa vaiheissa on sinulle luontevaa.

Suunnitteluryhmän vetäjän tehtäväkuva on laaja painottuen kvr-tarjousten koordinointiin ja suunnittelun ohjaukseen. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten dokumenttien luominen kohteiden tarjoustoimintaan ja aloitukseen liittyen. Teet tiivistä yhteistyötä laskennan, hankinnan, hankekehityksen ja tuotannon kanssa.

NCC:n Tampereen yksikkö on yksi Pirkanmaan johtavista asunto- ja toimitilarakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Hyödynnämme suunnittelunohjauksessa uusimpia digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja ja työpaikkoja.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa, vähintään insinööritasoista koulutusta.
  • mahdollisimman monipuolista, vähintään 5 - 10 vuoden rakennusalan kokemusta esimerkiksi laskennasta, suunnittelusta, suunnittelunohjauksesta tai rakennustuotannosta.
  • tehtävään soveltuvaa esimieskokemusta.

Tarjoamme sinulle:

Saat monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi.

Edellytämme, että olet kiinnostunut uusista VDC:n tuomista mahdollisuuksista, joita voi hyödyntää suunnittelunohjauksen saralla. Olet ulospäinsuuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat rakentaa uutta tulevaisuutta yhdessä meidän kanssamme ja arvojemme mukaisesti rehellisesti, kunnioittavasti, luotettavasti ja edistyksellisesti.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Marko Nikander, p. 050 323 8502 (marko.nikander@ncc.fi).

Hae tehtävää 9.12 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.