(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Maveplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Suunnittelupäällikköä TKA-, VHT- ja GEO-suunnittelun toimialalle.

Edellytämme sinulta suunnittelupäällikkönä vahvaa näyttöä kunnallistekniikan suunnitteluosaamisesta, kykyä hoitaa asiakassuhteita sekä insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta.

Mikäli lisäksi paineensietokykysi on hyvä ja sinulla on kokemusta projektien johtamisesta sekä tarjouslaskennasta, niin olet ehdottomasti etsimämme suunnittelupäällikkö.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavien ja monipuolisten tehtävien parissa, turvallisen työpaikan menestyvässä RALA-sertifioidussa SKOL–jäsenyrityksessä, kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän sekä paikan yrityksen johtoryhmässä. Toiveesi ja osaamisesi mukaan tarjoamme lisäksi mahdollisuuden esimiestyöskentelyyn ja/tai yrityksen markkinoinnin kehittämiseen toimialallasi. Sijoituspaikkana on Kuopio tai Oulu.

Oletpa sitten siis kokenut tekijä tai parin vuoden työkokemuksen ja rautaisen asenteen omaava tulevaisuuden kyky, niin ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja Olli Utriainen (040-5844327) kello 15.00-17.00. Yrityksestä lisätietoja www.maveplan.fi

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 24.10.2018 mennessä osoitteeseen olli.utriainen@maveplan.fi.