(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö
Tampereen Tilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Tampereen Tilapalvelut Oy hakee joukkoonsa

Suunnittelupäällikköä

Suunnittelupäällikkö vastaa arkkitehti- ja talotekniikan suunnittelua tekevän tiimin toiminnasta. Tiimin päätehtävä on pienten investointi- ja kunnossapitohankkeiden suunnittelu ehdotussuunnitteluvaiheesta toteutussuunnitteluun ja suunnittelijan työmaavalvontaan. Tehtäviin voi kuulua myös hankesuunnittelua, kiinteistökohteiden kehittämiseen liittyviä suunnittelutehtäviä ja selvittelyjä, vuokraukseen liittyvien piirustusten käsittelyä sekä pienimuotoisia graafisia palveluita. Pääpaino on korjausrakentamisen suunnittelussa. Suunnittelupäällikkö toimii tiimin esimiehenä ja vaativampien hankkeiden pääsuunnittelijana. Tehtävä avautuu nykyisen suunnittelupäällikkömme siirtyessä eläkkeelle.

Tehtävässä edellytetään korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettua arkkitehdin tutkintoa sekä työkokemusta julkisten hankkeiden suunnittelutehtävistä ja pääsuunnittelijana toimimisesta. Edellytämme hakijalta myös kokemusta esimiestyöstä, suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa sekä henkilöstöjohtamisen taitoja. Tehtävässä katsotaan eduksi suoritetut lisäpätevyydet, alan täydennyskoulutukset sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Hakuaika päättyy 6.5.2018. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.personnel.fi kautta.

Lisätietoja tehtävistä antavat rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, puh. 050 321 0355 ja suunnittelupäällikkö Mauri Niemi, puh. 050 345 1062, sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.