(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö / VaBe Suunnittelu Oy
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

VaBe Oy on vakavarainen ja voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Työllistämme n. 120 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 16M€. Päätuotteitamme ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaitamme ovat muun muassa erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Lisätietoja: vabe.fi

VaBe Suunnittelu Oy vastaa VaBe Oy:n sisaryrityksenä suunnittelutoiminnoista ja palveluksessamme on tällä hetkellä neljä henkilöä. Yhdessä pystymme luomaan kokonaisuuden, jossa asiakkaamme hyötyvät tehokkaammasta ja kattavammasta suunnittelutoiminnasta yhdessä nykyaikaisen tuotantomme kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa sekä kustannustehokkaasti myös suurempia kokonaisratkaisuja. Lisätietoja: www.vabesuunnittelu.fi

Etsimme nyt VaBe Suunnittelu Oy:n johtajaksi ammattitaitoista

Suunnittelupäällikköä

Tehtävässä vastaat VaBe Suunnittelu Oy:n liiketoiminnasta sekä tiimistä. Rakennat ja kehität suunnitteluyksikkömme liiketoimintaa, tavoitteenasi tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa laadukkaiden sekä kokonaisvaltaisten suunnittelukokonaisuuksien kautta. Tulet vastaamaan osaltasi suunnittelukokonaisuuksien ideoinnista, suunnittelutyöstä sekä toimintamallien hinnoittelusta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, tuotantomme sekä myyntimme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI/rakennusinsinööri) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta rakenne- ja elementtisuunnittelusta, jota olet hankkinut esimerkiksi suunnittelu- tai insinööritoimistoympäristöstä. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka pystyy kehittämään liiketoimintaamme eteenpäin niin teorian kuin käytännönkin tasolla. Toimipisteesi voi sijaita toimistollamme Helsingissä tai pääkonttorillamme Valkeakoskella, osan työviikosta voit työskennellä myös kotikonttorilta.

VaBe Oy tulee tarjoamaan sinulle suunnitteluliiketoimintamme kehittämisessä tarvittavan tuen. Odotamme sinulta pitkäaikaista sitoutumista sekä vahvaa tekemisen meininkiä – ja olemme valmiita sitouttamaan sinua myös yrityksen omistusosuuden kautta näin halutessasi. Menestyksesi rakentamisessa auttavat myös vankka asiakaspohjamme sekä ammattitaitoisen organisaatiomme kokemus.

Kiinnostuitko? VaBe Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehtinen puh. 050 330 9112 antaa mielellään lisätietoja luottamuksellisesti tehtävään ja VaBe:en liittyen. Voit halutessasi soittaa myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläiselle puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.9.2020 mennessä hakupainikkeen kautta.