(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö Turkuun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme suunnittelupäällikköä vastaamaan itsenäisesti projektien suunnitteluvaiheen johtamisesta sekä suunnittelutiimin ohjaamisesta.

Sinun roolisi

Suunnittelupäällikkönä vastaat asuinkerrostaloprojekteissa eri suunnittelualojen ohjauksesta, mutta myös suunnitteluun liittyvistä sopimuksista sekä suunnitteluprosessin laadukkuudesta, aikataulutuksesta sekä koordinoinnista. Päämääränäsi on teettää sellaiset suunnitelmat, joilla saavutetaan projektin taloudelliset, laadulliset ja aikataululliset tavoitteet. Suunnittelupäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä niin yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Pidät myös hankekehityspäällikön tietoisena projektin tilanteesta.

Bonava on nuori yritys ja toimintamallimme on kehitysvaiheessa, joten tehtävässä tulee korostumaan uudenlaisten toimintatapojen ja –mallien kehittäminen sekä implementointi. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (arkkitehti, DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä muutaman vuoden kokemusta rakennusten suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen parista. On tärkeää, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet joko suunnitellut itse tai suunnitteluttanut useita projekteja, mutta ennen kaikkea olet kiinnostunut tekemään asioita uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Sinulla on kokemusta tietomallintamisesta, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aluejohtaja: Hannele Wasenius, 010 4002086, hannele.wasenius@bonava.com

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey