(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme nyt toimitilarakentamisen elinkaaritiimiin

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Helsinkiin

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rakennusalan asiantuntija, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ammattitaitoisten kollegoiden tukemana? Tule suunnittelupäälliköksi YIT:lle osaksi elinkaarirakentamisen markkinajohtajan elinkaaritiimiä! Työskentelemme sekä koulu- ja monitoimitalojen että erilaisten terveydenhuollon kohteiden parissa.

Suunnittelupäällikkönä vastaat elinkaarihankkeiden suunnittelusta tarjous- ja neuvotteluvaiheessa. Tuet yksiköitämme hankkeen rakennuslupa- ja käyttäjäsuunnittelussa sekä toteutusvaiheessa luoden edellytykset jatkosuunnittelun hallitulle läpiviennille. Tukenasi tehtävässä on kokenut elinkaarirakentamisen asiantuntijajoukko.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Suhtaudut avoimesti muutokseen ja haluat kehittää sekä omaa osaamistasi että koko tiimin toimintaa. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja olet kustannustietoinen. Ymmärrät suunnitteluratkaisujen kustannusvaikutukset niin investoinnin kuin kiinteistön koko elinkaaren näkökulmasta. Ymmärrät myös taloteknisten ratkaisujen merkityksen osana elinkaarihanketta ja hallitset tietomallintamisen perusasiat.

Odotamme sinulta insinöörin (AMK/DI) koulutusta sekä vahvaa kokemusta rakennusalalta. Sinulla on kokemusta niin työmaalta kuin koulujen/oppimisympäristöjen projekti- tai suunnittelupäällikön tehtävistä. Perusopetuksen uuden opetussuunnitelman (OPS) tuntemus katostaan eduksi. Kohteemme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten olet myös valmis matkustamaan työssäsi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään niin omaa osaamistasi kuin koko yhteisömme toimintaa. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, lisätietoja antaa Hannu Soikkeli (Director, Head of Lifecycle Project Development), puh. 0400 409 445. Hannun tavoitat parhaiten ma 16.11. klo 8-12, to 19.11. klo 12-16 tai ma 23.11. klo 12-16.

Hae tehtävään 26.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!