(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö, sähkötekniikka
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Etsimme nyt joukkoomme 


Suunnittelupäällikköä


vahvistamaan investointiprojektien toteutusta ja omaisuuden elinkaarenhallintaa.


Suunnittelupäällikkönä toimit päävastuullisena investointiprojektien sähköteknisissä laite- ja palveluhankinta määrittelyissä, kilpailutuksissa, laadunvalvonnassa sekä vastaat omalta osaltasi kustannusten toteutumisesta. Tarvittaessa toimit myös pienempien projektien projektipäällikkönä. Toimit myös Helenin tuotantolaitosten ja uusien palveluratkaisuiden tukena elinkaarenhallinnan tiimissä ja vastaat sähköjärjestelmien elinkaarenhallinnasta, sisältäen elinkaari- ja kunnonhallintasuunnitelmat, kriittisyysluokitukset sekä vika- ja vaikutusanalyysit.


Tueksi tehtävään tarjoamme osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä joustavasti projektien tai omien vahvuusalueidesi mukaan. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta kaikille Helenin toimipisteille ja voimalaitoksille. Tehtävä tarjoaa monipuolisia ja itsenäisiä vastuita sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmän parissa.


Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö- tai energiatekniikan AMK tai DI tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme näyttöä vaativien projektien läpiviennistä sekä ymmärrystä voimalaitosten sähköjärjestelmistä.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa ryhmäpäällikkö Miika Lindholm, 050 434 0180 tai miika.lindholm@helen.fi. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse to 3.9. klo 14.00–16.00 ja pe 11.9. klo 10.00-12.00. 


Hakuaika päättyy 20.9.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä halutessasi lyhyen videoesittelyn. Rekrytointiprosessi sisältää kaksi haastattelua sekä soveltuvuusarvioinnin. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!


Yhdistetään voimat!