(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö, Sähkö-automaatio, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme Tampereelle suunnittelupäällikköä sähkö- ja automaatio -yksikköön. Esimiehenä vastaat omalta osaltasi yksikön kehittämisestä liikkuvat työkoneet ja hyötyajoneuvot toimialalla. Vastuullesi kuuluu projektien myynti, omien alaisten johtaminen ja nykyisten asiakkaiden kanssa tapahtuva yhteistyö.
Sinulla on mahdollisuus osallistua projekteihin oman osaamisen mukaisesti. Yksikön nykyiset osaamisalueet on sähkösuunnittelu, PLC-ohjelmointi, testaus ja ohjelmistosuunnittelu.

Toivomme sinulta kokemusta työkoneista ja sähkötekniikasta. Asiakasrajapinnassa toimiminen vaatii sinulta myyntihenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Pystyt pitkäjänteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja samalla toimit yhteistyössä asiakkaiden ja oman henkilöstön kanssa. Haluat kantaa vastuuta ja siedät sen mukanaan tuomaa painetta. Edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Katso Stefanin Comatec uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.