(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö, sähkö-automaatio, Joensuu
Comatec Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme Joensuuhun kokenutta sähkö-/automaatioalan ammattilaista vastaamaan Joensuun yksikön sähkö- ja automaatiosuunnittelusta.

Suunnittelupäällikkönä vastaat yksikön sähkö- ja automaatiosuunnittelutoiminnasta, tavoitteiden saavuttamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksesta. Hoidat oman vastuualueesi asiakassuhteita, myyntiä ja uusasiakashankintaa. Vastaat projektien hallinnasta, tehtävien resursoinnista ja henkilöstön osaamisen ja työ hyvinvoinnin kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa koulutusta (Ins./DI)
- nykyaikaisten suunnittelutyökalujen ja -menetelmien tuntemusta
- vahvaa organisointikykyä ja systemaattista työotetta
- yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- esiintymis- ja neuvottelutaitoa sekä kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi.
- matkustusvalmiutta
- aiempi myynti- ja esimieskokemus on etu työn hoitamisessa

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä yhtiömme tärkeällä osaamisalueella sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Pääset mukaan kehittämään liiketoimintaamme ja palveluitamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyöverkostomme kanssa.

Jos näet itsessäsi potentiaalia ja halua ottaa vastaan yllä mainitut haasteet ja vastuut, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Comatec Automation Oy

Comatec Automation Oy on vuonna 1994 perustettu suomalainen teollisuusautomaatioyritys, joka tarjoaa teollisuusyritysten tuotantoinformaation ja -prosessien hallintaan ratkaisuja, jotka lisäävät työturvallisuutta ja työympäristön viihtyisyyttä. Yrityksen tuottamat automaatiopalvelut auttavat asiakkaita parantamaan tuotteidensa laatua, tehostamaan materiaalinkäyttöä ja suojelemaan luontoa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lue meistä lisää http://www.comatec.fi/comatec-automation/