(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö (prosessi- ja konetekniikka)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tehdäksemme asiakkaillemme uusia energiaratkaisuja, etsimme nyt joukkoomme Suunnittelupäällikköä (prosessi- ja konetekniikka) Kampin toimipisteeseemme.

Tule mukaan toteuttamaan tulevaisuuden laitosinvestointeja yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa Omaisuuden elinkaariyksikköömme. Lähivuosina laitosinvestointimme kohdistuvat erityisesti kaukojäähdytyksen tuotantoon, josta jo toteutuneina esimerkkeinä ovat maailman suurimpiin kuuluva Katri Valan lämpöpumppulaitos sekä jättimäisellä kylmävesivarastolla varustettu Esplanadin puiston alla sijaitseva Keskuskadun jäähdytyslaitos.

Tuot tulevaisuuden investointiprojekteihimme koneteknisen asiantuntijuuden. Vastuullasi on projektien suunnittelu, urakoiden kilpailuttaminen ja hankinnat sekä niiden toteuttaminen. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi alustavien layout- ja putkistosuunnitelmien sekä PI-kaavioiden laatiminen yhdessä suunnittelutoimistojen kanssa. Pääsääntöisesti projektit liittyvät kaukojäähdytyslaitoksiin, joten aiempi kokemus lämpöpumpputekniikasta on eduksesi. Myös lämpö- ja voimalaitosprojektit kuuluvat vastuualueeseesi, mutta pienemmällä painoarvolla.

Meillä pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa uudistuvalla alalla. Toivomme, että nautit yhteistyöstä ja haluat kehittyä sekä kehittää kanssamme. Toivottavasti työskentelet oma-aloitteisesti ja haluat saattaa asioita loppuun asti sekä hyödyntää osaavaa organisaatiotamme. Onhan sinulta kone-, materiaali-, tai energiatekniikan ylempi korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot (esim. IWE) sekä aiempaa työkokemusta putkistosuunnittelusta ja lämpöpumpuista, mahdollisesti myös voimalaitoksista? Painelaitelainsäädännön tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Juha Viuhkolta (0405272293). Hän on parhaiten tavoitettavissa 31.3. klo 12-16, 6.4. klo 9-12, 9.4. klo 8-16 ja 15.4. klo 8-16.

Kohtasivatko energiamme? Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 16.4.2020 mennessä. Huomaathan, että poikkeusaikana haastattelemme sopivia hakijoita Teamssissä.

Yhdistetään voimat!