(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö, PRA
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Työnkuvasi

Haemme suunnittelupäällikköä Generation-divisioonan Engineering and Projects -liiketoiminta-alueelle Nuclear Safety Engineering -osastolle vastuualueenaan todennäköisyyspohjainen riskianalyysi (PRA). Toimit PRA-ryhmän esimiehenä, vastaat ryhmän osaamisesta ja resursseista, uudistat ja kehität ryhmän toimintaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä sekä pidät yhteyttä sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyötahoihin. Osallistut myös itse tiiviisti ryhmän asiantuntijatyöhön oman asiantuntemuksesi ja osaamisesi puitteissa. Laajassa ja mielenkiintoisessa tehtäväkentässä pääset ryhminesi kehittämään, ylläpitämään ja soveltamaan Loviisan voimalaitoksen PRA-mallia ja luotettavuusteknistä osaamistanne laitoksen käytön, kunnossapidon ja ydinturvallisuuden sekä projektien ja toimeksiantojen tarpeisiin. Toimitte proaktiivisesti myös innovatiivisten ammattilaistenne muodostaman tiimin luotettavuusteknisen osaamisen hyödyntämiseksi Fortumin muilla liiketoiminta-alueilla sekä yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme, toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle inspiroivan työyhteisön sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän teknisen asiantuntijaryhmän suunnittelupäällikkönä ja Nuclear Safety Engineering -osaston johtoryhmän jäsenenä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä vastuualueesi kokonaisosaamista ja työskentelytapoja. Suunnittelupäällikkönä vaikutat moniin päätöksiin sekä kommunikoit yhteistyötahojen ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tehtävässä pääset soveltamaan ja kehittämään esimies- ja johtamistaitojasi. Toimimme modernissa ja kansainvälisessä ympäristössä uusissa toimitiloissamme Keilalahdessa Espoossa. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja usean vuoden työkokemus teknisenä asiantuntijana todennäköisyyspohjaisen turvallisuusanalyysin alueella. Osaat riittävästi PRA-kokonaisuuden ja hallitset itse asiantuntijana osia siitä syvällisesti. Arvostamme Loviisan voimalaitoksen teknisten ratkaisujen, ohjeiston tai käytäntöjen tuntemusta. Olet kiinnostunut ihmisten ja heidän osaamisensa kehittämisestä, olet ratkaisukeskeinen, positiivinen, otat asioista omistajuutta ja näet asioissa useita puolia. Olet uudistamishaluinen ja tahdot päästä vaikuttamaan paitsi oman vastuu- ja osaamisalueesi myös koko osaston toimintatapoihin. Haluat käyttää ja kehittää esimies- ja johtamistaitojasi oman teknisen asiantuntemuksesi ohella. Sinulla on vahva suomen- ja englanninkielen taito, ja olet taitava suullisessa ja kirjallisessa viestinnässäsi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.9.2019. Lisätietoa tehtävästä antaa osastonjohtaja Matti Kattainen, matti.kattainen@fortum.com tai puhelimitse 040 725 4648. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.