(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö palonsammutus- ja -sprinklerijärjestelmiin
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Granlund Tampere Oy kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme suunnittelupäällikköä sprinklerisuunnitteluun.

Työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa ja Tampereen toimiston projektien lisäksi johdat Granlund konsernin muidenkin aluetoimistojen palonsammutusjärjestelmäsuunnittelun projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Haettavalla suunnittelupäälliköllä on merkittävä rooli yhtiön toiminnan kehittämisessä oman suunnittelualansa osalta. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Lue, millainen toimisto olemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI- tai Ins. AMK. koulutus)
  • Vankkaa kokemusta alalta
  • Kiinnostusta edistää asiakkaan tavoitteita yhteistyö edellä
  • Hyviä ihmis- ja johtamistaitoja
  • Kiinnostusta laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden aktiiviseen seurantaan

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 24.5.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Risto Suojanen, p. 050 315 2567 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.