(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö, Inlook Oy
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Inlook Oy on osa 50-vuotiasta sisärakentamiseen erikoistunutta Inlook-konsernia. Rakennustoimintamme kattaa Etelä-Ruotsin ja koko Suomen. Toimipisteemme Suomessa sijaitsevat aina Helsingistä Ouluun. Näiden lisäksi meidän teollisuusmaalaamomme toimivat Virossa ja Liettuassa. Konserniliikevaihtomme on noin 79 miljoonaa euroa. Inlookilaisia ympäri Suomen, Ruotsin ja Baltian on jo yli 500.

Pitkät työurat ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain. Haluamme pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa työhyvinvointia edistäviä tapahtumia, tuemme henkilöstön liikuntaharrastuksia vapaa-ajalla sekä järjestämme henkilöstöllemme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Katso lisää: www.inlook.fi

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Helsinkiin

Suunnittelupäällikkönä vastaat Inlook Oy:n järjestelmäseinien ja julkisivuratkaisujen suunnittelusta ja tuotekehityksestä yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtävä on erittäin laaja ja monipuolinen.

Tehtävässä edellytetään arkkitehdin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä kokemusta suunnittelutöistä. Lisäksi arvostamme kokemusta teknisestä toteutuksesta erilaisista työkohteista. Hakijoilta edellytämme vahvoja AutoCadin ja muiden perusohjelmistojen käyttötaitoja. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, visionääristä ajattelutapaa, itseohjautuvuutta sekä kunnianhimoista asennetta työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitamisen lisäksi joko ruotsin tai englannin kielen vahvaa osaamista.

Tarjoamme näköalapaikan alan huipulta vastuullisesta ja itsenäisestä työtehtävästä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Yrityksessämme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Rekrytointipalvelu Sihtin rekrytointiasiantuntija Tuomas Lappalainen.

Haethan paikkaa viimeistään 2.2.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2020 ensimmäisen kvartaalin aikana.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi