Suunnittelupäällikkö, Geotekniikkayksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemista maa- ja kallioperätutkimuksista, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön suunnittelupäällikkö toimii geologia ja informaatio -vastuuyksikön esimiehenä. Vastuuyksikön tehtäviin kuuluu kalliorakennushankkeiden ja geologisten asiantuntijatehtävien lisäksi mm. maa-, kallioperä- sekä maanalaisten tilojen tietojen kokoaminen ja tietokantojen ylläpito, pohjavesi- ja radonasiat, sekä alaan liittyvien ohjelmistojen kehitystyöt.

Suunnittelupäällikön tehtäviin kuuluu mm. kalliorakentamisen suunnittelun ja rakentamisen aikaiset asiantuntijatehtävät, suunnittelukonsulttitöiden ohjaus, kaavoitusprojekteihin osallistuminen sekä yksikön kehityshankkeet. Mm. Espoon metron liikenteelle oton jälkeen koko metrolinjan oheen maanpäällä tehtävät louhinnat edellyttävät asiantuntijuutta kaupungin organisaatiossa.


Työpaikan nimi: Geotekniikkayksikkö, Tekniikantie 15, 02150 ESPOO

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kalliorakennushankkeista ja muista vastuuyksikön tehtävistä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn sekä alan suunnitteluohjelmien hallintaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot