Suunnittelupäällikkö, automaatiotekniikka
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!


Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Etsimme nyt joukkoomme 


Suunnittelupäällikköä


vahvistamaan automaatioteknisten investointiprojektien toteutusta ja omaisuuden elinkaarenhallintaa.


Suunnittelupäällikkönä toimit päävastuullisena investointiprojektien automaatioteknisissä laite- ja palveluhankinta määrittelyissä, kilpailutuksissa, laadunvalvonnassa sekä vastaat omalta osaltasi kustannusten toteutumisesta. Keskeisinä projekteina mm. aurinkovoimalat, maalämpökohteet, CHC ratkaisut sekä tuotantolaitosten automaatiotekniset projektit. Tarvittaessa toimit myös pienempien projektien projektipäällikkönä. Toimit myös Helenin tuotantolaitosten ja uusien palveluratkaisuiden tukena elinkaarenhallinnan tiimissä ja vastaat automaatiojärjestelmien elinkaarenhallinnasta, sisältäen elinkaari- ja kunnonhallintasuunnitelmat, kriittisyysluokitukset sekä vika- ja vaikutusanalyysit.


Tueksi tehtävään tarjoamme osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä joustavasti projektien tai omien vahvuusalueidesi mukaan. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta kaikissa Helenin toimipisteille ja voimalaitoksille. Tehtävä tarjoaa monipuolisia ja itsenäisiä vastuita sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmän parissa.


Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatiotekniikan AMK tai DI tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta automaatiotekniikan parissa.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa ryhmäpäällikkö Miika Lindholm, 050 434 0180 tai miika.lindholm@helen.fi. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse pe 16.10. klo 14.00–15.30 ja ti 20.10. klo 11.00-13.00. 


Hakuaika päättyy 1.11.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä halutessasi lyhyt videoesittely. 


Yhdistetään voimat!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392813
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miika Lindholm (miika.lindholm (a) helen.fi)
  • Puhelin: 050 434 0180
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa