(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelupäällikkö aluerakentamiskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haemme pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme suunnittelupäällikköä. Tulet toimimaan monipuolisissa tehtävissä suunnittelijana sekä jätteen putkikeräysjärjestelmien suunnittelun koordinoijana. Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • suunnittelun ohjaus kohteiden erityistarpeet huomioiden
  • kohteisiin parhaiten soveltuvien ratkaisujen etsiminen
  • suunnitteluaikataulujen koordinointi
  • jäteputkireititysten määrittelyä katualueille
  • jäteputkiverkoston korkotasojen suunnittelua ja jätteen keräyspisteiden mitoitusta.

Toimit asiakasrajapinnassa ja pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaidemme suunnittelijoiden ja järjestelmäsuunnittelijoiden kanssa.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai teknikko), oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Hallitset AutoCADin käytön perusteet, sinulla on perus ATK-taidot ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Eduksi katsotaan kokemus tietomallisuunnittelusta, prosessisuunnittelusta ja järjestelmätoimituksista, sekä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme aiempaa suunnittelijataustaa kunnallistekniikan järjestelmistä esim. vesihuollon verkostojen suunnittelusta.

Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Petri Pouttu, puh. 050 390 0183. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävään 02.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.