(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelun asiantuntija, Tietopalvelut
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Kelan Tietopalvelujen tulosyksikön tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnalle ja yhteistyökumppaneillemme. Tietopalvelut tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

 

Haemme Kelan tietopalvelujen ydintietojen palvelukokonaisuuteen suunnittelun asiantuntijaa.

 

Tehtävät sijoittuvat Tietopalveluiden tiedonhallintayksikössä toimivaan ydintiedot ja tiedonvälitysryhmään. Ryhmän tehtävänä on henkilön ydintietojen muodostaman palvelukokonaisuuden ja kansallisen- että kansainvälisen tiedonvälityksen kehittäminen ja ylläpito. 

 

Ryhmäämme kuuluva ydintietojen palvelukokonaisuus sisältää Kelassa henkilö- ja rakennustiedot, oleskelulupatiedot, osan etuuksien käytössä olevista apurekistereistä ja henkilön ohjelmallisen tunnistuksen. Ryhmämme tekee näiden osalta tiivistä yhteistyötä niin ulkoisten kuin sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Suunnittelun asiantuntijana ydintietojen kehitystiimissä vastaat vastuullamme olevien palveluiden kehityksen ja ylläpidon toiminnallisista määrittelyistä ja prosessien kuvauksista sekä ohjeiden kirjoittamisesta. Olet mukana selvittämässä ja arvioimassa uusien palveluiden vaikutuksia nykyratkaisuihin. Teet tiivistä yhteistyötä tiimin teknisten toteuttajien ja testaajien kanssa sekä etuuspalvelujen suunnittelu- että kehittämisyksikön kanssa.

 

Edellytämme sinulta

  • kykyä aktiiviseen, itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä tiimitaitoja ja yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa
  • kykyä tuottaa sujuvaa kirjallista materiaalia
  • halua ja kykyä oppia ymmärtämään ulkopuolisten toimijoiden palvelujen toiminnallisuutta
  • kykyä ymmärtää erilaisia teknisiä toteutuksia ja arkkitehtuuria
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa.

 

Arvostamme lisäksi hyvää Kelan etuuksien tuntemusta.

 

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän tietojärjestelmien kehittämisen parissa, kehittyvässä työympäristössä.

 

Työskentelypaikkana on Helsinki, myös etätyö on mahdollista. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja saat sähköpostitse ryhmäpäällikkö Katja Heikkiseltä (etunimi.sukunimi@kela.fi).

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 29.11.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.