(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelujohtaja rakennusalalle, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa suunnittelujohtajaa vahvistamaan heidän Uudenmaan yksikön asuntorakentamisen toimintoja.

Etsimällämme suunnittelujohtajalla on osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • yhteistyö sidosryhmien kanssa
  • tuntemus kaavoitusprosessista ja tontinhankinnasta
  • osaaminen ja kokemus suunnittelunohjauksesta
  • tuntemus sopimusjuridiikasta

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestyöskentelystä, ja lisäksi on plussaa, mikäli löytyy kiinnostusta mallintamiseen sekä asuntotuotteen konseptointiin kaikissa tehtäväkuvissa.

Työtehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (rkm, rak. ins., DI jne.) työkokemuksesta riippuen.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukykyiset edut.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.