(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUJOHTAJA/-PÄÄLLIKKÖ
Hiedanrannan Kehitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Teet yhteistyötä keskeisten sidosryhmien kanssa. Kehität Hiedanrannan yleissuunnitelmaa ja ohjaat asemakaavahankkeita. Järjestät mm. idea- ja arkkitehtikilpailuja ja ohjaat aluekehittämisen sekä hankkeiden suunnittelua.

Haemme kokenutta ammattilaista avaintehtävään toteuttamaan Tampereen historian yhtä merkittävintä kaupunkikehityshanketta. Tule joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden Tamperetta!

Suunnittelujohtaja/-päällikkö

Vastaat yhteistyöstä Hiedanrannan suunnitteluun liittyvien osapuolien kanssa, kuten kaupungin kaavoitus, rakennusvalvonta ja kaupunkikuva sekä hankkeiden rakennuttajat, suunnittelijat ja tulevat asukkaat. Kehität Hiedanrannan yleissuunnitelmaa, ohjaat asemakaavahankkeita, järjestät idea- ja arkkitehtikilpailuja sekä ohjaat uudis- ja korjaushankkeiden suunnittelua.
 
Odotamme sinulta arkkitehdin tutkintoa ja vaativien hankkeiden pääsuunnittelijan pätevyyttä. Sinulla on kokemusta maankäytön suunnittelusta ja asemakaavoituksesta sekä monipuolista käytännön kokemusta asuin- ja toimitilahankkeiden rakennussuunnittelijan ja pääsuunnittelijan tehtävistä. Arvostamme SAFA-jäsenyyttä sekä laajojen aluesuunnitteluhankkeiden johtamiskokemusta.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat Mercuri Urvalin seniorikonsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja Hiedanrannan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinonen (varmimmin 2.-3.1.2020), puh. 050 520 0395. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.1.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14848. Merkitsethän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.