(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelujohtaja Optiplanille
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Optiplan Oy

Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteemme ovat Turussa, Tampereella ja Oulussa, Toimimme valtakunnallisesti. Meillä työskentelee noin 170 suunnittelun ammattilaista ja kuulumme kansainväliseen NCC-konserniin, joten urakehitys ja etenemismahdollisuudet ovat monipuoliset. Isossa talossa on myös hyvät henkilöstöedut. Tule meille tekemään mielenkiintoisia hankkeita!

Haemme nyt Rakenne- ja elementtisuunnittelun suunnittelujohtajaa  vastaamaan kokonaisuudessaan Optiplanin rakenne- ja elementtisuunnittelun toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Rakennesuunnittelutiimimme toimivat Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Suunnittelujohtajan työ edellyttää jonkun verran matkustamista paikkakuntien välillä, mutta varsinainen työpiste voi sijaita joko Turussa, Tampereella tai Helsingissä valittavan henkilön toiveet huomioiden.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoista teknisen alan tutkintoa ja kokemusta rakennesuunnittelusta
  • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • aktiivista kehittämisotetta ja rohkeutta ajatella uudella tavalla
  • ratkaisukeskeistä asennetta
  • matkustusvalmiutta Suomessa Optiplanin eri toimipisteisiin


Tarjoamme sinulle
motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin, suunnittelujohtajien verkoston sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden suunnittelukonsepteja. Toimintaamme kuvaa vahva sitoutuminen projektien onnistuneeseen toteuttamiseen monialaisissa suunnittelutiimeissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toimitusjohtaja Pekka Kiuru                        puh. 050 67391
Suunnittelujohtaja Vesa Sunikka                puh. 050 326 1551 

Hae
tehtävää alla olevan Hae-painikkeen kautta. Lähetäthän hakemuksesi pian kuitenkin viimeistään 3.3.2019. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi.