(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelujohtaja - Allstars Engineering Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Allstars Engineering Oy on meri-, prosessi- ja koneteknologiateollisuuden projektinhallintayritys yli 30 vuoden kokemuksella. Erikoisalueemme on vaativien suunnittelutoimeksiantojen kokonaisvaltainen toteutus. Laaja verkostomme, joustava organisaatiomme ja vankka asiantuntemuksemme mahdollistavat projektien toteutuksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Olemme tiiviisti mukana suomalaisen meriklusterin myötätuulessa.

Etsimme nyt kasvumme tueksi meriteollisuusliiketoiminnan suunnittelujohtajaa vastaamaan tämän sektorin kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Kykyä johtaa ihmisiä ja projekteja

  • Saat vastuullesi meriteollisuusliiketoimintamme suunnittelutyön henkilöresurssoinnit sekä johtamisen. Kykenet luomaan vaadittavia budjetteja ja seuraamaan niiden toteutumista. Valvot projektien budjetteja, edistymiä ja valmiuksia. Pystyt tunnistamaan ja korjaamaan havaittavat poikkeamat ja ohjaamaan projekteja kohti onnistunutta lopputulosta. Sinulla on vahva liiketoimintaymmärrys. Panoksellasi mahdollistat suunnitteluryhmäsi menestymisen omassa työssään ja luot heille tarvittavat puitteet projektien läpiviemiseksi.

Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

  • Osaat haastaa nykyisiä rutiinejamme ja ideoit uusia, entistä parempia ratkaisuja. Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti, joten katseesi tulisi olla vahvasti tulevaisuudessa. Tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi laatumme ylläpitämiseksi ja toimintamme tehostamiseksi.

Halua navigoida kohti kansainvälisiä vesiä

  • Horisontissamme siintää entistä vahvemmin kansainvälinen liiketoiminta ja kaipaammekin miehistöömme jäsentä, joka haluaa suunnata sinne kanssamme.

Työ edellyttää lisäksi matkustusvalmiutta Suomessa ja Euroopassa. Englannin kielen taito on välttämättömyys, jotta pärjäät toimessa. Toimipisteesi sijaitsee viihtyisissä toimitiloissamme Turun Orikedolla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Taustasi ei tarvitse olla meriteollisuuden piiristä, mikäli koet tehtävänkuvauksen muuten omaksesi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Vakaan ja tunnetun organisaation mielenkiintoiselta toimialalta, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät sekä täyden tuen onnistumisellesi. Lisäksi odotamme sinua mukaan johtoryhmään kanssamme. Tarjolla olevassa roolissa näet nopeasti työsi tulokset ja saat kokonaisvaltaisen vastuun meriteollisuuden suunnittelutoimintojemme jatkuvasta parantamisesta. Palkkaus sekä muut edut ovat neuvoteltavissa. 

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ”Suunnittelujohtaja”. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn LinkedIN-profiilisi.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.